Hovedside Gjør det selv Ideer og inspirasjon Interiør Oppskrifter Alt annet Kontakt

Copper fan

I det siste har jeg blitt mer og mer opptatt av kobber, og synes det er så utrolig fint. Det gir liksom en llitt rustikk kontrast til de ellers så stilrene skandinaviske hjemmene som er å se over alt - og jeg er ikke noe annet enn en synder selv, med mine uvurdeelige gjenstander fra kjente skandinaviske merker som blant annet Hay, Normann Copenhagen, Lucie Kaas, og selvfølgelig en hel del IKEA møbler (guilty as charged...). Destod mer jeg surfer rundt på nett og titter rundt i butikker, destod mer faller jeg for kobber gjenstandene. Jeg har enkelt og greit blitt en stor fan av kobber.

 

Denne sommeren har vært helt fantastisk så langt, og man skal absolutt ikke klage på varmen nå som den endelig kommer hitover, men varmt kan det jammen meg bli! Å sitte og gjennomsvette i sin egen stuene til tross for full gjennomtrekk eller stå bak kassa på jobb i noe som føles som nærmere 100 grader, er ikke særlig komfortabelt. Jeg fant ut av at dette må gjøres noe med, og bestemte meg for å gå til innkjøp av en vifte - men ikke hvilken som helst vifte. Jeg orker nemlig ikke disse store hvite viftene fra elkjøp eller liknende, som er klumsete og bare tar plass, samtidig som de ikke er særlig pene å se på heller. Så jeg tok meg en liten runde på det nære og kjære internettet, og jeg kan ikke annet enn å elske det jeg fant!!


Bildene er hentet fra denne bloggen.

 

For meg er vifte en helt essensiell ting å skaffe seg i sommer, og når den i tillegg har et så stilig design er den i mine øyne vel verdt pengene (selv om jeg allerede har gått til innkjøp av en kjedelig, hvit allerede...). Og det aller beste er at jeg fant en tilnærmet lik til kun 399,- på Clas Ohlson. Den kan du finne her. Bedre unnskyldning får jeg neppe igjen.

 

Er du en kobber fan?

 #kobber #vifte #interiør #inspirasjon #kreativthjem

3 kommentarer

Postet av: Kamilla Haaland

Åh, jeg elsket den fra Clas Ohlson i gull <3 Åh, kan nesten ikke vente med å få bygget huset sånn at jeg kan få innrede :D æææh

Postet: 04.07.2015, Kl: 01:17

Postet av: Kreativt hjem - prosjekter, DIY, ideer, oppskrifter og inspirasjon

Kamilla Haaland: ja, ikke sant?? De er så utrolig lekre :D neei, så gøy!! Det kan jeg virkelig tro :-)

Postet: 04.07.2015, Kl: 01:17

Postet av: Martine Julianne

Wow den var utrooolig fin! Har begynt å bli sånn smålei kobber, men det smyger seg stadig innpå interessen igjen. Tror aldri jeg blir lei kopper.

Postet: 09.07.2015, Kl: 01:17

Skriv en ny kommentarhits